Yoga uddannelse
Følelse af Væren

Følelse af Væren

Uddannelse til yogalærer

» Download plan for studieordning her (word doc.)

Start

Yogalærer uddannelsen starter første uge i September

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 23 96 17 58 eller på mail: quelle@yoga-uddannelse.dk

Vi tilbyder en seriøs Yogalærer-Uddannelse, hvor vi lægger vægt på den klassiske Yoga (Hatha Yoga, Meditation, Yoga-filosofi m.m). Praktik og supervision er en del af uddannelsen.

Du får kendskab til de fleste Yoga-stilarter der findes. Vi arbejder med de grundlæggende principper i øvelserne

Undervisningsforløb

Undervisningen foregår i dagtimerne på en fast ugentlig hverdag fra kl. 9 til kl. 14 (eller efter aftale). Uddannelsen løber over 2 år fra September til sidst i Maj og afsluttes med en eksamen efter det 2 år. Som en del af uddannelsen hører 4 hele dage med supervision på det 3. år sammen med de andre yogalærere på dit hold.

Indhold i uddannelsen

I uddannelsen lægges der først og fremmest vægt på, at du får en solid ballast til at kunne planlægge, gennemføre og evaluere en Yoga-undervisning, hvor der tages hensyn til den enkelte elev. Undervisningslære indgår som en naturlig del i uddannelsen, så du som færdig uddannet lærer allerede har erfaring med at undervise og kan føle dig tryg ved det.

Øvelser Du får indgående kendskab til Yoga-øvelser/asana, deres udførelse, formål og begrænsninger. Ligeledes lærer du meditation, afspænding og visualisering.

For at kunne tage hensyn til de enkelte elever indgår undervisning i anatomi og fysiologi som en nødvendig del af uddannelsen.

Når der arbejdes med Yoga-øvelserne opnås kropbevidsthed og en god kropsholdning. Gennem undervisningen opnår du indsigt i, hvordan du kan videregive dette til dine elever og at kunne analysere, hvilke behov eleven har i forhold til sin krop, så du kan sammensætte programmer tilpasset den enkelte elev.

Yderligere oplysninger eller spørgsmål

Øvelser Du er velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, hvis du har spørgsmål.

Mobil Jette : 23 96 17 58

Mobil Hartwig : 29 84 07 22

E–mail: quelle@yoga-uddannelse.dk

Forudsætninger for optagelse på uddannelsen

  1. Aspiranten skal have modtaget undervisning og have kendskab til Yoga.
Jette og Hartwig Quelle · Fuglevænget 66, Herskind · 8464 Galten